Profile

GaryElliott
Member
Member since ‎Apr 17, 2018
  • solutions
    1
  • Replies
    7
  • Upvotes Given
    0
  • Upvotes Received
    7
  • Ideas
    0

about

Please sign in to the Community or get HubSpot free to view user profiles

Following

    Friends list is empty

Gary Elliott

This user hasn't created a bio yet. Edit your own profile here!

Activity

BrianShowplace on March 25, 2021
Hello, I am new to Hubspot. Our application is written in Ruby. I have tried using the gem https://rubygems.org/gems/hubspot-ruby, but I seem to be unable to create a contact with the gem despite being able to read all of our contacts. I jus read more
Member
March 26, 2021 01:09
I've not used that gem. I've just hit the API directly. If I get chance later, I'll have a play with the gem and get back to you.
altjx on February 05, 2021
I am trying to use the Hubspot API Ruby gem located here https://github.com/HubSpot/hubspot-api-ruby#installation , but I am having issues with Ruby on Rails. For all of my other gems, I can just simply add the gem in the Gemfile and it works w read more
Member
March 12, 2021 02:38
Hey, sorry to hear that you're still struggling with this! Idk what version you're running or what changes you made to the default setup, but I just...read more
Solved
GaryElliott on April 24, 2019
Hi, I'm creating deals in my Ruby on Rails application and everything's been working fine for months. But two days ago (22nd April 2019), I started getting a 400 Bad Request response despite making no changes to my application. Has anything cha read more
1 upvote
10 Replies
HubSpot Employee
April 29, 2019 12:26
Hey, @GaryElliott and @ivandhalluin . As Ivan found, HTTParty was improperly setting the Content-Type header with {'Content-Type': 'appli...read more
Solved
GaryElliott on April 24, 2019
Hi, I'm creating deals in my Ruby on Rails application and everything's been working fine for months. But two days ago (22nd April 2019), I started getting a 400 Bad Request response despite making no changes to my application. Has anything cha read more
1 upvote
10 Replies
HubSpot Employee
April 29, 2019 12:26
Hey, @GaryElliott and @ivandhalluin . As Ivan found, HTTParty was improperly setting the Content-Type header with {'Content-Type': 'appli...read more
Solved
GaryElliott on April 24, 2019
Hi, I'm creating deals in my Ruby on Rails application and everything's been working fine for months. But two days ago (22nd April 2019), I started getting a 400 Bad Request response despite making no changes to my application. Has anything cha read more
1 upvote
10 Replies
HubSpot Employee
April 29, 2019 12:26
Hey, @GaryElliott and @ivandhalluin . As Ivan found, HTTParty was improperly setting the Content-Type header with {'Content-Type': 'appli...read more
Solved
GaryElliott on April 24, 2019
Hi, I'm creating deals in my Ruby on Rails application and everything's been working fine for months. But two days ago (22nd April 2019), I started getting a 400 Bad Request response despite making no changes to my application. Has anything cha read more
1 upvote
10 Replies
HubSpot Employee
April 29, 2019 12:26
Hey, @GaryElliott and @ivandhalluin . As Ivan found, HTTParty was improperly setting the Content-Type header with {'Content-Type': 'appli...read more
Bookmark content for quick access to your helpful threads.
There aren't any posts from you just yet. C’mon, don’t be shy :)

Following

The Community experience is always better if shared with others. Here’s somone who might be able to help you get started.
Community Badges

My Groups

Looks like you haven’t subscribed to any Groups just yet. It’s ok, here’s some groups that might be relevant for you or
  • badge
    Content Marketing

    A place for content marketers to share ideas, learn, network, and be inspired.

  • badge
    Social Media

    A place for social media professionals to share ideas, learn, network, and be inspired.

  • badge
    HubFans

    A spot for HubSpot fans to connect and grow.