Profile

Alejandro_van_H
Member
Member since ‎Feb 6, 2018
  • solutions
    0
  • Replies
    10
  • Upvotes Given
    0
  • Upvotes Received
    1
  • Ideas
    0

about

Please sign in to the Community or get HubSpot free to view user profiles

Following

    Friends list is empty

Alejandro Van Houtte

This user hasn't created a bio yet. Edit your own profile here!

Activity

Alejandro_van_H on February 20, 2018
hi everybody. im using the api to create contacts and add them to lists, etc. for this i created an application and a test hub (following the indications in the documentation). everything is working perfect, i can see the contacts being created and read more
February 26, 2018
thanks @Derek_Gervais !
Alejandro_van_H on February 20, 2018
hi everybody. im using the api to create contacts and add them to lists, etc. for this i created an application and a test hub (following the indications in the documentation). everything is working perfect, i can see the contacts being created and read more
February 26, 2018
thanks @Derek_Gervais !
Alejandro_van_H on February 20, 2018
hi everybody. im using the api to create contacts and add them to lists, etc. for this i created an application and a test hub (following the indications in the documentation). everything is working perfect, i can see the contacts being created and read more
February 26, 2018
thanks @Derek_Gervais !
SAPikachu on November 13, 2017
Our integration creates HubDB tables and it had been working fine until recently, it starts to get errors like: {"status":"error","message":"This oauth-token (... removed ...) does not have proper permissions! (requires all of [hubdb-admin])","co read more
0 upvote
33 Replies
February 20, 2018
i finally cracked it. the problem was i was not creating a testing environment. aparently if you try to get the access code without creating first th...read more
tezrosolutions on November 17, 2017
Hi, I am running into a problem where my previously working integration app stopped working due to some reasons. Everytime I try to connect it with a new portal it gives following error: 2017-11-17_13-49-01.png 1439x634 53.7 KB read more
0 upvote
7 Replies
February 20, 2018
Hi @Derek_Gervais , thanks for your answer, luckily i sorted out. but got a new doubt now: Create Hub - not test hub
Alejandro_van_H on February 20, 2018
hi everybody. im using the api to create contacts and add them to lists, etc. for this i created an application and a test hub (following the indications in the documentation). everything is working perfect, i can see the contacts being created and read more
February 26, 2018
thanks @Derek_Gervais !
Bookmark content for quick access to your most helpful threads.
Everyone has to start somewhere! Why not kick-start your journey by telling us a bit more about your interests.

Following

Connecting with fellow members is one of the best ways to get the most out of your experience. Here are some folks to get you started:
Community Badges
Win your first badge by doing this

My Groups

Find your people by joining Groups based on shared interests. Check out some of our current faves, and feel free to
  • badge
    Content Marketing

    A place for content marketers to share ideas, learn, network, and be inspired.

  • badge
    Social Media

    A place for social media professionals to share ideas, learn, network, and be inspired.

  • badge
    HubFans

    A spot for HubSpot fans to connect and grow.