Community issue

SOLVE
gelflex-cc
Recognized Expert

@jennysowyrda 

 

Hi Jenny,

 

I get this error on a frequent basis. Can you tell me how to fix?error.png 

Thanks.

 

Chris

 

 

0 Upvotes
1 Accepted solution

Accepted Solutions
jennysowyrda
Solution
Community Manager

Hi alll,

 

Thank you for sharing this issue. As someone who posts in the Community frequently, I also encounter it from time to time. 

 

Without a har file, it is hard to diagnose the exact issue. I can say, however that typically refreshing the page once resolves the issue for me. Please copy your response (comand+c on a mac, Crtl + c on a PC) into your keyboard before refreshing so that you can paste it back afterwards. 

 

If you notice this issue is occuring across multiple browsers and is happening consistently for your user, please let me know and grab a har file, and I am happy to investigate this further!

 

Thank you,
Jenny

View solution in original post

10 Replies 10
bradmin
Key Advisor

I'm also seeing that - however, it does look like replies successfully post, despite the message on screen. Plus side is that the content won't get lost, but it is a nuisance (and I'm guessing related to the developer forum merge from yesterday).


Brad Mampe, Salesforce Analyst, Fidelity
I'm probably wrong. I may not be right about that.
0 Upvotes
gelflex-cc
Recognized Expert

@bradmin  I have been getting this work weeks and it does not seem to post. I have to go back and post.  Hopefully, it is a quick fix possibly even on our end.  Thanks for letting me know I am not alone.

 

Chris

0 Upvotes
bradmin
Key Advisor

It's like I tell myself frequently: You might be crazy; just not about this.


Brad Mampe, Salesforce Analyst, Fidelity
I'm probably wrong. I may not be right about that.
Mike_Eastwood
Key Advisor | Gold Partner

Hi team,

 

I've found when I use Numbered Lists the post doesn't validate. Bullet Lists work fine.

 

Does anyone have any tools - other than the web interface - for reading and answering posts?

 

Mike

0 Upvotes
gelflex-cc
Recognized Expert

@Mike_Eastwood  I did not use either just plain text. HMMM

0 Upvotes
jennysowyrda
Solution
Community Manager

Hi alll,

 

Thank you for sharing this issue. As someone who posts in the Community frequently, I also encounter it from time to time. 

 

Without a har file, it is hard to diagnose the exact issue. I can say, however that typically refreshing the page once resolves the issue for me. Please copy your response (comand+c on a mac, Crtl + c on a PC) into your keyboard before refreshing so that you can paste it back afterwards. 

 

If you notice this issue is occuring across multiple browsers and is happening consistently for your user, please let me know and grab a har file, and I am happy to investigate this further!

 

Thank you,
Jenny

View solution in original post

gelflex-cc
Recognized Expert

Thanks @jennysowyrda 

0 Upvotes
gelflex-cc
Recognized Expert

@jennysowyrda Hi Jenny,

 

Happening again when trying to respond to you in another thread. I went through the other did not.  Can you tell me how to get the HAR file?  Please note, I had tried this in the past and failed - more detailed directions the better. I am using Google Chrome.    Can the file be sent through here or should it be emailed? If your email is like Laurent's then I know where to send it.

 

Thanks.

 

Chris

0 Upvotes
jennysowyrda
Community Manager

Hi @gelflex-cc,

 

You can collect a har file by following the steps here. I will direct message you the best email address to send it to.

 

Thanks,
Jenny

0 Upvotes
gelflex-cc
Recognized Expert

@jennysowyrda test for har file. 

0 Upvotes