Social Scheduling to LinkedIn not pulling image

SOLVE
Highlighted
Regular Contributor

When scheduling a LinkedIn post of an unpublished blog, the image does not load when the post is made.

This same function works correctly for Twitter and Facebook.

 

When scheduling a LinkedIn post of published blog article, the image does pull.

 

Has anyone encountered this issue?

1 Accepted solution

Accepted Solutions
Regular Contributor

I believe @Anonymous and @Cameron are correct, I've had a similar issue for the same reason. If your site/page is no wordpress just make sure you set a featured image, this will solve your issue.

 

If you are unsure whether the image will pull or if you are reposting a page that you know in the past hasn't pulled the image you can manually add the image within the HubSpot post scheduler. Just click the little picture icon in the bottom left of the scheduled post. This should solve your issue.

Reply
0 Upvotes
3 Replies 3
Anonymous

I beleive that in order to load an image, Linkedin needs to scrape a live page. 

Regular Contributor

Yep, that's what I believe too Smiley Happy

 

However when the post is scheduled to go up on LinkedIn, the blog post has already been published meaning the page is available for scraping. 

There shouldn't be anything preventing a successful scrape as far as I understand!

Reply
0 Upvotes
Regular Contributor

I believe @Anonymous and @Cameron are correct, I've had a similar issue for the same reason. If your site/page is no wordpress just make sure you set a featured image, this will solve your issue.

 

If you are unsure whether the image will pull or if you are reposting a page that you know in the past hasn't pulled the image you can manually add the image within the HubSpot post scheduler. Just click the little picture icon in the bottom left of the scheduled post. This should solve your issue.

Reply
0 Upvotes