Free Hubspot Email Signature Template not displaying social icons properly

Melabela
Member

Hi there,

 

I'm having an issue with your free email signature template not displaying social icons correctly.  After transmitting the icons are cut off.   Looking for IT support to solve this issue. This issue occurs in Outlook and Gmail.  Thanks a lot! 

 

 

0 Upvotes
6 Replies 6
dennisedson
Community Manager

hi @Melabela,

Wanted to confirm that you are using this to create the signature template.

Would you  mind posting a screenshot of the signature?  I would like to try to replicate the issue on my end.

 

Thanks!

d

Thanks,

Dennis


We are excited to announce that the Community will be launching a weekly newsletter on November 2, 2020!
Sign up today!
SandyG1
Contributor

Hi @dennisedson 

 

I saw this same issue pop up in a different area this morning.

I went to test it for myself to begin debugging but I ran out of time.


HubSpot Signature creatorHubSpot Signature creator


I'll take another look this evening but as it's hubspots tool, I couldn't fix it for the masses, that'll be with you guys 🙂

Sandy Smiley Very Happy

0 Upvotes
dennisedson
Community Manager

@SandyG1@Melabela -->

Would both be able to send me as info about the environment in which you are experiencing this?  I saw outlook and gmail.  Can you add OS and browser info as well?

 

@SandyG1 , i am disappointed that you didn't resolve this for everyone! Smiley Tongue

 

Once you all send me some more details, I will make sure we get this checked out.

 

Thanks again for reporting!

 

 

Thanks,

Dennis


We are excited to announce that the Community will be launching a weekly newsletter on November 2, 2020!
Sign up today!
Nickjchelm
Member
Hi there

Same problem here 🙋

Has anyone managed to solve it?

In summary Twitter and Facebook icons are cut off when people are viewing emails on Gmail and Outlook via both Android and iOS mobile devices.

Makes an otherwise fab signature look a bit scrappy.

The icons display perfectly when being read on laptops but just on mobile devices the problem occurs.

Any help greatly appreciated!

Cheers

Nick
0 Upvotes
Nickjchelm
Member
Further to the above I have tried building the signature in both Chrome and Firefox. Not that it would make a difference but tried it anyway and same problem.
Thanks
0 Upvotes
hierarchydavid
Member

I have experienced this, too. I used the HS email generator and copied the code and placed in my hubspot signature online and it works fine, however, when I copy and paste the sigature to use on my Mac through any email client (mail, google, outlook) all links get either cut off or have a syntax mark next to the link icons.

 

The recipient experience is a bit different. If the receiver is on a PC it all looks fine coming from the HS platform (online). If it comes from my Mac (reguardless of email cleint) it renders fine on most PC based system but on all MACOS systems it looks corrupt.

 

Any guidance would be welcomed. Thanks!

0 Upvotes