Email signature not showing up in preview or when sent from Hubspot

SOLVE
New Contributor

Hi - so I have tried re-adding a new HTML signature (made with Hubspot's free signature maker) because the previous one stopped showing up in both the preview and when sent from Hubspot, has not helped. Is there any reason why the signature suddently disappeared? I have tried adding and deleting it a few times with no luck. Its not showing up anywhere except in the preferences when I 'add' it. Help??

Reply
0 Upvotes
1 Accepted solution

Accepted Solutions
Highlighted
HubSpot Product Team

Hey @agesse can you confirm you are following these instructions correctly: https://knowledge.hubspot.com/articles/kcs_article/account/how-do-i-add-an-email-signature-for-the-c...

 

When you send a test email does the signature display?

Reply
0 Upvotes
22 Replies 22
Highlighted
HubSpot Product Team

Hey @agesse can you confirm you are following these instructions correctly: https://knowledge.hubspot.com/articles/kcs_article/account/how-do-i-add-an-email-signature-for-the-c...

 

When you send a test email does the signature display?

Reply
0 Upvotes
Highlighted
New Contributor

Yes I did follow the instructions. I had used the Hubspot free HTML signature maker and I even tried a simple 2 line signature after the signature stopped working (just to be sure) and in either case it would not appear either in the email 'box' when I was writing it on Hubspot or when it was sent. For some reason though the problem went away on its own a few days ago. Thanks anyways tho!

 

Reply
0 Upvotes
Highlighted
New Contributor

Hi there, I'm having the same issue. My email signature is not showing up when I compose new emails from the Inbox. VERY frustrating. Is someone able to fix this bug?

 

Thanks,

 

Roz

Reply
0 Upvotes
Highlighted
New Contributor

I have the same issue. I also have an HTML signature that was built from the Hubspot site but it is not working for replies or new emails. My basic signature did work previously. Bug?

Reply
0 Upvotes
Highlighted
Community Manager

Hi @HermsenRental,

 

If you are still experiencing this issue, can you please provide screenshots of where you are seeing this? Additionally, have you tried the steps referenced by @roisinkirby?

 

The more information, screenshots and details you can provide, the better the Community can assist!

 

Thank you,
Jenny


Did my post help answer your query? Help the Community by marking it as a solution
Reply
0 Upvotes
Highlighted
New Contributor

It looks like its working now. I dont know if the signature takes a day or two before it starts working or not (or if it requires a log off and back on)? My signature was not showing up at all before. In a new email or reply. It's working for both now.

Thanks.

 

Reply
0 Upvotes
Highlighted
New Contributor

Apparently this is not resolved. I was working on my desktop today and the signature showed up just fine. Today on my laptop (as well as last night when I commented on the forum) it is still not working. When I compose a new message or reply to an existing email the signature does not show up at all. I did go into a Deal and under emails and then the signature shows up there, just not under "Conversations" > "Inbox".

Reply
0 Upvotes
Highlighted
Community Manager

Hi @HermsenRental,

 

Thank you for the additional information! The signature setting does not apply to the conversations tool. If you would like to see this implemented in the future, I would recommend upvoting this idea.

 

Thank you,
Jenny


Did my post help answer your query? Help the Community by marking it as a solution
Reply
0 Upvotes
Highlighted
New Member

Hi,
I experience the same issue: I set up a signature for my emails in Hubspot, but when answering or composing a new email, the signature is not there. I set it up in my user preferences (CRM Communication - Signature). I opened the preferences, I can see my signature (if I reopen it), it is saved successfully. But when I compose a new email, I don't see any signature.
Any idea how to fix it?

Thank you!

Martin

Reply
0 Upvotes
Highlighted
Community Manager

HI @Martin66,

 

Are you still experiencing this issue? If so, can you send along screenshots of what you have set up in your profile and preferences and what you are seeing when you are working on the contact record?

 

The more screenshots and examples you can provide, the better the Community can assist.

 

Thanks,
Jenny


Did my post help answer your query? Help the Community by marking it as a solution
Reply
0 Upvotes
Highlighted
New Contributor

I have the same issue. I can add a html signature that seemingly works . When I compose an email my signature is not included. 

 

I tried to wipe the browser data and even tried two different browsers. Same result.

Reply
0 Upvotes
Highlighted
Community Manager

Hi @Villads,

 

Can you please confirm the issue occurs for all signatures within your portal? For example, if you delete the html and add in plain text, does the issue persist?

 

Can you please try removing and readding the text? 

 

Additionally, can you please try loading the content in different browsers? 

 

Thank you,
Jenny


Did my post help answer your query? Help the Community by marking it as a solution
Reply
0 Upvotes
Highlighted
New Contributor

I solved the issue already. The error was that I had set up my personal mail for the whole team.

Highlighted
New Contributor

My signature is not displaying when I create new one-to-one emails.  I have deleted my signature and created new ones, still nothing.  When I send emails, the signature is displayed.  When I slowly move the mouse down the email content area, I can hover over the spot where the signature is and is displays the pencil icon.  However, no signature is displayed.

 

Screen Shot 2020-02-18 at 4.31.48 PM.png

Reply
0 Upvotes
Highlighted
Occasional Contributor

I have this issue as well with email signature not showing up.  It was working fine 2 days ago. Was some type of update done?  I've had several Team Members tell me they are having the same issues.   I'm sure more team members are having this issue, they are not reading my posts in Slack and responding. I can select the signature from a drop-down menu at the bottom of the email..  I would prefer it to automatically apply my signature as it's done in the past.  A drop-down menu is just one more step to have to remember to do. 

Reply
0 Upvotes
Highlighted
New Contributor

Mine worked this morning and then stopped working.  Using Chrome browser on a Mac.

Reply
0 Upvotes
Highlighted
New Contributor

I have the same issue

Reply
0 Upvotes
Highlighted
New Contributor

My signature is now working.  I didn't do anything to my signature or my account since my last posting.  I logged into my account this morning, selected a name, created an email and it now displays.

Reply
0 Upvotes
Highlighted
Occasional Contributor

same here, it is now working but some of my team members are saying that it's not automatically showing on emails they are replying to in a chain email with the client. So, I would still like for this to be addressed. 

 

Reply
0 Upvotes
Highlighted
Community Manager

Hi @mkelly @Ruud_Klue @hcrossing

 

There was a known issue that was causing this issue in Chrome earlier today. It has been resolved. If you are experiencing this issue after clearing your cache and ensuring your Chrome browser is up to date, please let me know.

 

Thank you,
Jenny


Did my post help answer your query? Help the Community by marking it as a solution
Reply
0 Upvotes
Highlighted
Visitor

Hi All,

 

I'm having this issue and I'm not really getting any definite answers.

 

When composing an email from Conversations > Inbox no signature appears, nor does replying to an email from the Email tab.

 

In addition, the only time a signature appears is when you got to Contacts > select that contact then the little email icon. 

 

screenshot-app.hubspot.com-2020.04.23-15_42_52.png

 

Can you tell me why this would be the case?

 

I also noticed that since December 2018 you've requested people upvote the idea of having it under conversations - has this not yet been implemented?

 

Thanks

 

Elie

Reply
0 Upvotes
Highlighted
Community Manager

Hi @ElieZed,

 

You can set up your signature for the conversations tool by following the steps here.

 

Regarding the signature not showing up through the contact record, if you can share screenshots to show what you are seeing for different options on the contact record page, that would be great!

 

Thank you,
Jenny


Did my post help answer your query? Help the Community by marking it as a solution
Reply
0 Upvotes