Office 365 & Outlook add-in disconnected, "Sorry..." error when reconnecting on HS.com

SOLVE
Highlighted
Occasional Contributor

Hi

 

Like some Gmail integration users right now, we are having connection problems with Office 365 email integration.

 

All accounts disconnected, the add-in is off, and when trying to reconnect the inbox on Hubspot.com, give the error:

 

Sorry. Something about that didn't go right.

Please give us a moment to gather our thoughts, and then try again.

1 Accepted solution

Accepted Solutions
Highlighted
Community Manager

Hi @GSantos

 

This was a known issue that our team was aware of and has sense resolved. If you are still experiencing this issue, please let me know.

 

Thank you,
Jenny


Did you know that the Community is available in other languages?
Join regional conversations by changing your language settings !
4 Replies 4
Highlighted
Community Manager

Hi @GSantos

 

This was a known issue that our team was aware of and has sense resolved. If you are still experiencing this issue, please let me know.

 

Thank you,
Jenny


Did you know that the Community is available in other languages?
Join regional conversations by changing your language settings !
Highlighted
New Contributor

My whole team has been having this issue for a while. What do we need to do to get this fixed?

Reply
0 Upvotes
Highlighted
Community Manager

Hi @M_Mickey 

 

Can you provide more context as to what issue you are experiencing, what troubleshooting you've done so far, and what HubSpot subscription you have? 

 

Thanks,
Jenny


Did you know that the Community is available in other languages?
Join regional conversations by changing your language settings !
Reply
0 Upvotes
Highlighted
New Contributor

Mine was working perfect for months and now it is disconnected and it does not allow me to re-connect it gives me an error message, is there something different I can do?

 

Reply
0 Upvotes