Connected inbox has gone away and impossible to connect again

kburakozdemir
Member

 

1. My inbox was connected for about 2 years.

2. Then suddenly the connection has gone away. I didn't change the password nor any other settings in my email account.

3. When I try to connect it again, it gives me an error and I tried to set it up tens of times with different aliases of my email also but no way!

 

I checked my password and other settings, a hundred times, I also cross-check my other email clients (Thunderbird etc.).  Nope the connection never establishes again!

 

I am not the only one in my company. My partner also has the same issue.

 

What can I do about this? I need help.

kburakozdemir_0-1599553042691.png

 

0 Upvotes
3 Replies 3
PamCotton
Community Manager

Hello @kburakozdemir,

 

I was able to check the email associated with your community user and the error is related to unauthorized, this knowledge base here will explain more and provide you next steps.

Since your partner is also having this same issue, it is more likely to be an email domain issue that you may need to your with your IT team to check if there can identify any errors in that end or if there was any changes in the username.

 

I hope this information helps.

Kindly,

Pam

Você sabia que a Comunidade está disponível em outros idiomas?
Participe de conversas regionais, alterando suas configurações de idioma !


Did you know that the Community is available in other languages?
Join regional conversations by changing your language settings !




0 Upvotes
kburakozdemir
Member

As I mentioned in my original post, everything about the mail addresses

1. username,

2. password

3. imap and smtp server hostnames

4. imap and smtp ports 

are correct.

 

we are 4 people using hubspot. 

one has no problem.

two  had no problem in the past and without changing anything one day hubspot stopped recognizing the email settings and never again accept the current information.

 

and a few hours ago I try to register a new user's email and system does not accept it.

 

believe me. the problem is not our info and credentials. (Tested a million times.)

0 Upvotes
PamCotton
Community Manager

Hello @kburakozdemir 

 

Are you able to test by using the same credentials the two other users that are not having issues are using currently? 

 

Also could you please provide us more details in the new user error?  The more information, screenshots, and details you can provide, the better I can advise on the next steps.

 

Thank you,

Pam

Você sabia que a Comunidade está disponível em outros idiomas?
Participe de conversas regionais, alterando suas configurações de idioma !


Did you know that the Community is available in other languages?
Join regional conversations by changing your language settings !




0 Upvotes