Outlook Sales Extension

Filter by
  • All labels
  • Academy
  • Admin
  • ads
  • AMA
  • Analytics Tools
  • Announcement
  • Announcement
  • best practices
  • Billing
  • Blog
  • Calendar
  • Calling
  • Campaigns
  • Chat
  • Companies
  • Connected Email
  • Contacts
  • Conversations
  • CRM
  • CTAs
  • Custom Objects
  • Dashboards
  • Deals
  • Developer
  • Documents
  • Email Deliverability
  • Enterprise
  • Feedback Surveys
  • File Manager
  • Forms
  • Free
  • GDPR
  • Getting Started
  • How-To
  • Integrations
  • Knowledge Base
  • Landing Pages
  • Lists
  • Marketing
  • Marketing Email
  • Marketplace
  • Meetings
  • Mobile App
  • Notifications
  • Payments
  • Playbooks
  • Professional
  • Quick Tutorial
  • Reports
  • Sales
  • SEO
  • Sequences
  • Service
  • Settings
  • SNA
  • Snippets
  • Social Tools
  • Starter
  • Tasks
  • Templates
  • Tickets
  • TOS
  • video
  • Webinar
  • Website Pages
  • Workaround
  • Workflows
Sort by
Most Recent
  • Most Recent
  • Most Upvoted
State
All
  • All
  • Solved
  • No Replies Yet
RichardCioci on February 10, 2021
When I click on the add-in sales tools and select documents I get this window: Same thing happens when I click on templates or sequences. It is loading but something with the margins is wrong so I can't see the content. I can access my uplo read more
0 upvote
1 Reply
Community Manager
February 11, 2021 08:59
Hi @RichardCioci Thank you for reaching out and for the information provided. Could you please uninstall the extension and reinsta...read more
GeorgeMat on May 13, 2020
Hello, Since today I have problem the outlook hubspot sales extension dont log the attachments of the email I send and also I cant log them with the manual forward way. It logs the email but not the attachments. Worked fine untill yesterday.
Participant
May 19, 2020 03:38
I unistalled and reinstalled the program but the problem is still there. I have to talked to support and they are looking at my problem.
Solved
Mathis on February 01, 2017
Hello, Since few weeks i am experiencing a very slow process about the loading time of the pages. Are you working on it? For exemple, i had to wait 10s to display the front page of community hubspot. I'm sure my internet connexion works pret read more
Accepted Solution
HubSpot Alumni
February 02, 2017 12:14
Hi @Mathis , I am sorry to hear you are having trouble loading pages. There are no known issues related to page load times at this mome...read more
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Looking to start a conversation or ask a question?

Create a post

Sign up for the Community Newsletter

Receive Community updates and events in your inbox every Monday morning.