Outlook Sales Extension

EWetzel
Participant

Logos not showing in sequences sent via Outlook Extension

Hello everyone,

we use the HubSpot Outlook Plugin to enroll contacts in sequences. We have noticed that images from the signature are not displayed. However, this only happens when the sequence is started from the Outlook Plugin.

 

I have already found this post about it.

 

Unfortunately, the solution described here does not work.

Does anyone have similar issues or know of a way to fix the problem?

 

Thank you, Eric

0 Upvotes
3 Replies 3
EWetzel
Participant

Logos not showing in sequences sent via Outlook Extension

Hello Pam,

Thank you for your response. I'd be happy to provide you with some information.

 


In HubSpot itself and in the browser version of Outlook, the images in the signature are displayed correctly. The problem only occurs in the desktop version of Outlook.


Additionally, we noticed that an image loaded directly into the sequence email is displayed correctly. Only the signature is not loaded correctly.

 

I hope this information helps you further.

Regards

Eric

 

 

2024-03-22 09_43_22-Sequenzen _ HubSpot.png

 

2024-03-22 09_47_53-Posteingang - eric.w@smarttec.biz - Outlook.png

0 Upvotes
PamCotton
Community Manager
Community Manager

Logos not showing in sequences sent via Outlook Extension

Hey @EWetzel thank you for the reply.

 

Verify that the signature settings in Outlook are correctly configured to include images. Sometimes, settings can inadvertently block images from displaying. Ensure that the signature format is set to HTML. Plain text or Rich Text Format (RTF) might not support images in signatures.

Double-check the file paths for the images used in the signature. If the images are linked rather than embedded, ensure that the paths are accessible from the desktop version of Outlook. Sometimes, security software can block images from loading in emails. Temporarily disable any anti-virus or firewall software to see if it makes a difference.

 

Kindly,

Pam

Você sabia que a Comunidade está disponível em outros idiomas?
Participe de conversas regionais, alterando suas configurações de idioma !


Did you know that the Community is available in other languages?
Join regional conversations by changing your language settings !




0 Upvotes
PamCotton
Community Manager
Community Manager

Logos not showing in sequences sent via Outlook Extension

Hey @EWetzel, thank you for bringing this issue to our attention. 

 

We understand how important it is for your email signatures to display correctly, especially when HubSpot Outlook Plugin.

 

It's unfortunate that the solution mentioned in the post didn't work for you. To further troubleshoot this issue, could you provide more details about the specific steps you've taken so far? This could help us better understand the problem and offer more targeted suggestions.

 

In the meantime, one potential workaround could be to manually add the images from your signature directly within the email body before enrolling contacts in sequences through the Outlook Plugin. While this may not be an ideal solution, it could help ensure that the images are displayed properly to your recipients.

 

Have you reached out to our support?  The more information, screenshots, and details you can provide, the better I can advise on the next steps.

 

Kindly,

Pam


 

Você sabia que a Comunidade está disponível em outros idiomas?
Participe de conversas regionais, alterando suas configurações de idioma !


Did you know that the Community is available in other languages?
Join regional conversations by changing your language settings !




0 Upvotes