Outlook Sales Extension

kezi
Member

Login help needed - pop up is blank

Have been using hubspot for years with desktop application for outlook, but the last week when ever I try to log in this is the screen I get??? 

Have uninstalled & reinstalled without success.......01Capture.JPGCapture.JPG

0 Upvotes
5 Replies 5
kezi
Member

Login help needed - pop up is blank

Hi Kristen,

Disabled everything in extensions. No luck - had already tried all of the trouble shooting without any success. I have spent far too many frustrating hours on this.... 

Totally at whits end

Kez

 

0 Upvotes
kvonloesecke
Community Manager
Community Manager

Login help needed - pop up is blank

Hi @kezi,

 

My apologies for the frustration the plug-in has caused.

 

May you confirm this is the correct plugin/extension you are installing? I can see that you have an Office 365 connection so we'll want to make sure that the correct extension is installed as the incorrect one can cause this error. 

 

Can you also confirm that HubSpot Sales Office 365 add-in and the HubSpot Sales Outlook desktop add-in are not both installed on your device?

 

Thank you!

 

Best,

Kristen


Did you know that the Community is available in other languages?
Join regional conversations by changing your language settings !
kezi
Member

Login help needed - pop up is blank

Only Office 365 add in is installed
0 Upvotes
kvonloesecke
Community Manager
Community Manager

Login help needed - pop up is blank

Thanks for reaching back out, @kezi!

Would you be able to confirm if you are using a Mac or a Windows computer device? 

Can you also please share which internet browser you are using? 

 

Thanks!

Kristen


Did you know that the Community is available in other languages?
Join regional conversations by changing your language settings !
kvonloesecke
Community Manager
Community Manager

Login help needed - pop up is blank

Hi @kezi,

 

Thank you for reaching out!

 

Could you try disabling all the other add-ins in the browser and ad blockers, leaving HubSpot enabled, then see if it works. That could be a conflict with another extension. If it does, re-enable the add-ins one-by-one to see which one is causing the problem.

 

If that doesn't work, can we have you go through these steps in this troubleshooting article

 

Thank you!

 

Best,

Kristen


Did you know that the Community is available in other languages?
Join regional conversations by changing your language settings !