Activity Feed not updating in the App

Highlighted
New Contributor

The app activity feed for myself and many of my users is not updating although activities are occurring. We have the email add-ins and the are logging within each contact etc however are not showing up on each users activity feed. Is there a way to fix this?

Reply
0 Upvotes
6 Replies 6
Highlighted
Community Manager

Hi @becca,

 

Does this issue occur across mutliple wifi connections and through your mobile internet connection? Additionally, to confirm, the issue is specific to the app and the information is loading in the desktop portal? 

 

If so, can you please send along: 

1. Screenshots of what you are seeing in the app vs. in desktop

2. What version of the app you are working on 

3. What type of app (ios vs android)

4. What type of phone you're working on

 

Thank you,
Jenny


Did my post help answer your query? Help the Community by marking it as a solution
Reply
0 Upvotes
Highlighted
New Contributor

Hi I am also experiencing some issues with the ipad app version of HubSpot where my activity feed is just blank. If I log in via my laptop or through chrome on my ipad the feed is working fine but nothing appears on the app version, and never has since I started using yesterday? 

Reply
0 Upvotes
Highlighted
Community Manager

Hi @wesc,

 

If you can send along the information requested above, I am happy to investigate this matter further.

 

Thank you,
Jenny


Did my post help answer your query? Help the Community by marking it as a solution
Reply
0 Upvotes
Highlighted
Occasional Contributor

I'm having similar problems. Trying to track emails, checking the box for each email I send, press send while Hubspot Sales Tools is open on the side of my email, go to sent emails to check and it says under This email activity that the email isn't tracked... Nothing what so ever happens in the activity feed online - I'm stuck at the "You did it" page. I am using outlook on my desktop and Hubspot online so no apps!

Reply
0 Upvotes
Highlighted
Community Manager

Hi @MichaelaWissing,

 

Can you please send along screenshots of what you are seeing on your end? The more screenshots, information and details you can provide, the better the Community can assist!

 

Thank you,
Jenny


Did my post help answer your query? Help the Community by marking it as a solution
Reply
0 Upvotes
Highlighted
Occasional Contributor

I found the problem myself. I had downloaded the add-ins for Office 365 and not the Outlook one. Once I downloaded the latter everything started working great!