Marketing Integrations

RScholar
Member

Wordpress "Lead in" breaking my page

There is a part of your plugin called "lead in" that is breaking my website according to my website provider. I need someone to fix this part of the plugin to remove this message from my website. 

 

 Undefined index: content-type in /home4/letsris1/public_html/wp-content/plugins/leadin/src/class-pagehooks.php on line 91

5 Replies 5
AYounger6
Participant

Wordpress "Lead in" breaking my page

Hi @RScholar - hubspot have released a new update with a patch to fix this error 🙂

AYounger6
Participant

Wordpress "Lead in" breaking my page

I have the same issue - just adding in to see what response you receive. I have also posted in Dev Community so will let you know if I get help there that fixes the issue

kvonloesecke
Community Manager
Community Manager

Wordpress "Lead in" breaking my page

Hi @AYounger6,

 

Thank you for being proactive and reaching out to the Dev Community!

Were you able to get this solved? 🙂

Please let us know if otherwise!

 

All the best,

Kristen

 

 


Did you know that the Community is available in other languages?
Join regional conversations by changing your language settings !
0 Upvotes
AYounger6
Participant

Wordpress "Lead in" breaking my page

Hi @kvonloesecke - yes a patch update was released last night 🙂

kvonloesecke
Community Manager
Community Manager

Wordpress "Lead in" breaking my page

Hi @AYounger6, that's great!

Thank you for the update. Glad to hear the patch solved the issue 🙂 


Did you know that the Community is available in other languages?
Join regional conversations by changing your language settings !
0 Upvotes