Lead Capture Tools

zignjny
Member

'Share link' test results in blank screen

SOLVE

Pretty basic .... https://share.hsforms.com/1LtlOsv6pSVWJASZ-jiTwzA481zp  is a blank screen.  Simple first test of a basic form.   [Edge Chromium Version 79.0.309.71]

0 Upvotes
1 Accepted solution
zignjny
Solution
Member

'Share link' test results in blank screen

SOLVE

SOLUTION:

The Hubspot form was considered ad related within my Gryphon whole house security  router.  It was being blocked at my end.  I had to disable Ad Blocker within the Gryphon.  https://gryphonconnect.com/

 The form is now visible. 

 

*Hubspot should review the Ad Blocker selection in the Gryphon system so websites that use Hubspot are not broken by this Gryphon feature/setting.  It is quite likely that other Gryphon users will experience this problem when running websites containing Hubspot forms.

 

**Note also that I had to allow app.hubspot.com through the Gryphon to allow my initial account login.  This made it appear that the new account setup was non-functional and almost turned me away since I received only a blank page to setup my initial account.

 

The Gryphon uses ESET technology to look for threats.  Perhaps certain Hubspot URLs should be made 'safe' within the ESET tech. https://www.eset.com/

View solution in original post

3 Replies 3
DanielSanchez
Key Advisor

'Share link' test results in blank screen

SOLVE

Hi @zignjny 

 

I cant understand your case. U can send more prints or vídeo?

 

I'm waiting. 🙂

0 Upvotes
zignjny
Member

'Share link' test results in blank screen

SOLVE

Hi Dan.  Thanks for your reply.

 

A new form was created using the standard Hubspot format for contact form as a test.

 

1. I clicked 'Actions' > View in Browser and the resulting page is blank (white)  The form does not display within the Hubspot 'View form' selection.

 

Capture.PNGblank.PNG

 

0 Upvotes
zignjny
Solution
Member

'Share link' test results in blank screen

SOLVE

SOLUTION:

The Hubspot form was considered ad related within my Gryphon whole house security  router.  It was being blocked at my end.  I had to disable Ad Blocker within the Gryphon.  https://gryphonconnect.com/

 The form is now visible. 

 

*Hubspot should review the Ad Blocker selection in the Gryphon system so websites that use Hubspot are not broken by this Gryphon feature/setting.  It is quite likely that other Gryphon users will experience this problem when running websites containing Hubspot forms.

 

**Note also that I had to allow app.hubspot.com through the Gryphon to allow my initial account login.  This made it appear that the new account setup was non-functional and almost turned me away since I received only a blank page to setup my initial account.

 

The Gryphon uses ESET technology to look for threats.  Perhaps certain Hubspot URLs should be made 'safe' within the ESET tech. https://www.eset.com/