HS Marketing Basic - Embedded form width not working anymore

SOLVE
Sasso
Occasional Contributor

Hello everyone, 

 

I cannot set anymore the width of the embedded form on a wordpress site via the HS embed script.

 

I know other styling options are not available, but the general width (% or px) is changeable:

in the preview works fine, not in the embed page, whatever value in px or % I type, the fields widht stays at 500px.

 

I have tried with a new form too but with no success.

 

Anyone has the same problem? ...or solution?

Thanks!

 

 

Schermata 2020-01-08 alle 17.56.47.png

 

Reply
0 Upvotes
1 Accepted solution

Accepted Solutions
Tom
Solution
HubSpot Product Team
HubSpot Product Team

Hey @Sasso  thanks for bringing this up! This was actually an issue we experienced on our end with the width settings. We've fixed this on our end and your width will now pull through to all your forms. 

View solution in original post

4 Replies 4
DanielSanchez
Regular Advisor

Hi @Sasso ,

 

U can use CSS to define this value. 

 

Try add this code in your CSS:

form.hs-form {
    width: 500px;
    max-width: 100%;
}

All HubSpot forms have the class .hs-form, then you can personalize with CSS.

 

If not solve, please send me your link with this embed in reply.

 

Did this post help solve your problem? If so, please mark it as a solution.

Best regards!

Reply
0 Upvotes
Sasso
Occasional Contributor

Hello Daniel, 

 

Thanks for your reply.

 

The form loads in an iframe, so I haven't been able to customize the css.

Anyway it seems it was a caching problem on HS side (I have tried also in incognito mode with) since today the form is 100% full-width.

 

For what you know, is it possible to add the styling you mentioned using the embed script?

 

Thanks

Reply
0 Upvotes
DanielSanchez
Regular Advisor

Hi @Sasso , understand.

 

U can send link of this page? 

 

This way we can analyze the page.

 

Best regards! 🙂

Reply
0 Upvotes
Tom
Solution
HubSpot Product Team
HubSpot Product Team

Hey @Sasso  thanks for bringing this up! This was actually an issue we experienced on our end with the width settings. We've fixed this on our end and your width will now pull through to all your forms. 

View solution in original post