Mails don't get tracked at the company when I write to a new contact.

LJakobs
Member

When I write a Mail to a new contact of a company - Hubspots automatically creates the company and assigns the contact to the company. But the first mail doesn't show up at the company's site on hubspot.

 

Do you know what i can do?

0 Upvotes
3 Replies 3
TiphaineCuisset
Community Manager

Hi @LJakobs 

 

Thank you for reaching out. 

 

There is no automatic way to do this, but you could manually associate the email to the company by following these steps.

 

Hope that helps.
Have a lovely day,
Tiphaine.


Saviez vous que la Communauté est disponible en français?
Rejoignez les discussions francophones en changeant votre langue dans les paramètres !

Did you know that the Community is available in other languages?
Join regional conversations by changing your language settings !


0 Upvotes
LJakobs
Member

Thank you for your answer and help @TiphaineCuisset !

 

But sometimes it works and sometimes it doesn't - do you have an explanation for that?

Kind regards, Lars

0 Upvotes
TiphaineCuisset
Community Manager

Hi @LJakobs 

 

Thank you for your reply

 

Can you confirm if it's a tracking issue or a logging issue? Seems like it's a logging issue but you're talking about "tracking" on the subject so just want to make sure

 

Do you write the email via Gmail/Outlook or directly in the contact record? If via Gmail/Outlook, I understand that neither the contact or their company doesn't exist yet in HubSpot, is that correct? 

 

The more information, screenshots, and details you can provide the better we can assist!

 

Thank you

Best

Tiphaine


Saviez vous que la Communauté est disponible en français?
Rejoignez les discussions francophones en changeant votre langue dans les paramètres !

Did you know that the Community is available in other languages?
Join regional conversations by changing your language settings !


0 Upvotes