HubSpot doesn't receive incoming emails and blocked the forwarder email

SOLVE
mostafasoufi
Member

The incoming emails are stoped since a couple of days ago and I assume that HubSpot has blocked our forwarder email because the emails are not coming from one email, but the other one works fine!

 

This is the test that I did to wanted sure that happened

 

From: hi@ourdomain.com
To: hello-1@***.hubspot-inbox.com
Doesn't work!

 

From: hi@ourdomain.com
To: mypersonalemail@gmail.com
Works!

 

From: mypersonalemail@gmail.com
To: hello-1@***.hubspot-inbox.com
Works!

 

From: help@ourdomain.com
To: hello-2@***.hubspot-inbox.com
Works!

0 Upvotes
1 Accepted solution

Accepted Solutions
mostafasoufi
Solution
Member

I've just deleted and then created a new one and then worked fine!

 

Thanks!

View solution in original post

0 Upvotes
5 Replies 5
karstenkoehler
Most Valuable Member

Hi @mostafasoufi,

 

Are you referring to the forwarding address in HubSpot?

 

The email address you're using to send the forwarded email must be one of the following:

 

Can you confirm that all of these criteria are met?

 

Best regards

Karsten Köhler
Freelance Digital Marketing Advisor

Beratungstermin mit Karsten vereinbaren


Did my post help answer your query? Help the community by marking it as a solution.

0 Upvotes
mostafasoufi
Member

Thank you for your prompt reply, I'm referring to the Forward emails to a hosted email address in the conversations inbox.

0 Upvotes
karstenkoehler
Most Valuable Member

Hi @mostafasoufi,

 

Sometimes these emails land in the spam folder of the inbox, have you checked there?

 

You can adjust the rules for spam here: https://app.hubspot.com/live-messages-settings/YOUR_PORTAL_ID/allow-and-deny-list (Replace YOUR_PORTAL_ID with your portal id.)

 

Best regards!

Karsten Köhler
Freelance Digital Marketing Advisor

Beratungstermin mit Karsten vereinbaren


Did my post help answer your query? Help the community by marking it as a solution.

0 Upvotes
mostafasoufi
Member

Thanks for providing the solutions, I've checked and allowed the domain and email on the list, but still, the email is not coming.

 

We've 2 emails in the Channel, the thing is that the second one works fine! weird.

0 Upvotes
mostafasoufi
Solution
Member

I've just deleted and then created a new one and then worked fine!

 

Thanks!

View solution in original post

0 Upvotes