cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Filter by:
  • All labels
Sort by:
Most Recent
  • Most Recent
  • Most Upvoted
  • jmclaren on February 10, 2021
    3 upvotes
    1 Replies
    Hey everyone, We know a lot of you asked questions elsewhere. There are likely questions someone else has asked already that you want to know the answers to. To make it easier for everyone to knowledge share we’ve collected them here to make it ea...
    Participant
    February 18, 2021 07:07
    Hello! I submitted an idea in the idea forum that is related to quotes. Here's the post: https://community.hubspot.com/t5/HubSpot-Ideas/Send-quo...
  • Solved
    jmclaren on February 10, 2021
    1 upvotes
    53 Replies
    Hey all, As we work on iterating and improving this functionality we want to make sure we're solving for your needs. We want to hear your feedback. Was there anything you expected to be able to do with custom quote templates that you couldn't...
    HubSpot Product Team
    June 30, 2021 12:57
    If you're unsure if the message above applies to you, click the migration guide and it will walk you through how to determine if it applies to you.
  • ethankopit on February 28, 2021
    5 upvotes
    11 Replies
    Hey folks - our team is approaching a new phase in our beta. We believe that it's in the best interest for everyone to transition from creating templates that are pure HTML/CSS/JS, to templates that based on HubSpot CMS modules . By building templa...
    HubSpot Product Team
    September 16, 2021 07:55
    Hey team - sorry for not closing the loop sooner here, but just an FYI that the "new template schema" was cms-quotes-theme which went live to the bet...
  • JMartin93 on June 25, 2021
    1 upvotes
    3 Replies
    I am having an issue getting the quote id to show up, it shows up fine in the developer preview but not on actual quotes * I know the label says "Quote Number" but the field we are using is data.quote.id
    Participant
    June 28, 2021 06:31
    Thank you that seems to have fixed it, I though I had tried that friday but maybe I didn't wait long enough
Recent contributors
46
Posts
5
Solutions
Create post
Recent contributors