CRM

ums
メンバー

"There was a problem loading this page"

Unable to load any type of lists in CRM. Activity, Contacts and Companies etc.. Problem started at approx 1330 hrs CET on the 22nd of December.

13件の返信
JWestcott
メンバー

"There was a problem loading this page"

7 months later and this problem has happened again - no support, huge blocker. Hubspot any feedback as to what happened and is happening now?

0 いいね!
kvlschaefer
コミュニティーマネージャー
コミュニティーマネージャー

"There was a problem loading this page"

Hi @JWestcott,

 

Thanks for raising this issue with us, and I apologize for any data or business impact this may have caused. We have additional details on our status page here

 

If you are still seeing an error, I would recommend connecting with HubSpot Technical Support, as Support is included in your subscription and they will be able to provide real-time assistance for this matter, where you are able to share screenshots and further information about this.

 

Best,

Kristen


Did you know that the Community is available in other languages?
Join regional conversations by changing your language settings !
EIbbetson
参加者

"There was a problem loading this page"

The status page and other articles point blame at AWS. A data center in East US had a power outage.

0 いいね!
VdeLaat
参加者 | Diamond Partner
参加者 | Diamond Partner

"There was a problem loading this page"

Same here 

0 いいね!
FPereira0
投稿者

"There was a problem loading this page"

I have got the same problem here. 

 

0 いいね!
HAnthony
メンバー

"There was a problem loading this page"

Same here, and no means to contact to solve aside from email which takes 1 day to hear back from 

0 いいね!
mprofile
投稿者

"There was a problem loading this page"

Same here, cannot contact support chat, send an email, but of course this shouldn't take a day, the timing is lousy being in Q4 3 days before the holidays are starting.

0 いいね!
lgarcia-del
参加者

"There was a problem loading this page"

same!

0 いいね!
NBenjamins
メンバー | Platinum Partner
メンバー | Platinum Partner

"There was a problem loading this page"

Same here. Hubspot gives an error when I want to go to 'social' via 'Marketing' menu. Also, all contact names in the conversations inbox changed in to 'unknown visitor'

 

0 いいね!
NAds
投稿者

"There was a problem loading this page"

Same 

0 いいね!
joaofernandesof
参加者

"There was a problem loading this page"

Same here

0 いいね!
EIbbetson
参加者

"There was a problem loading this page"

Same for us. We are paid account and none of the hubspot support networks such as chat, email or call is working. Tried contacting on twitter and hoping for the best.

0 いいね!
RMoraes
参加者

"There was a problem loading this page"

Same here.

0 いいね!