CRM

MEllis1
Member

Email Signature HTML Not Working

SOLVE

Hi! I'm wondering if anoyone else has experienced this issue. I created my email signature in Wisestamp and am trying to connect it to hubspot using the HTML. It shows up normal in the preview screen, but for some reason Hubspot won't let me save it. It just gives me this message:Screen Shot 2021-12-06 at 1.02.53 AM.png

 

Anyone know a way around this? Or does this just mean I can't use this signature in Hubspot?

 

Thanks in advance!

0 Upvotes
1 Accepted solution
Josh
Solution
Recognized Expert | Platinum Partner
Recognized Expert | Platinum Partner

Email Signature HTML Not Working

SOLVE

Hi @MEllis1,

 

From what I can see in the screenshot you provided there are <style> tags in your signature. I'm not sure what the options are with Wisestamp, but you could use <span> tags and apply styling to those.

 

The HubSpot Signature Generator tool is free and will provide HTML without elements that will cause this error. 

 

Josh




Did this post help solve your problem? If so, please mark it as a solution.

Josh Curcio

HubSpot support and inbound marketing for OEMs, contract manufacturers, and industrial suppliers.
HubSpot Platinum Partner & HubSpot Certified Trainer

View solution in original post

Josh
Solution
Recognized Expert | Platinum Partner
Recognized Expert | Platinum Partner

Email Signature HTML Not Working

SOLVE

Hi @MEllis1,

 

From what I can see in the screenshot you provided there are <style> tags in your signature. I'm not sure what the options are with Wisestamp, but you could use <span> tags and apply styling to those.

 

The HubSpot Signature Generator tool is free and will provide HTML without elements that will cause this error. 

 

Josh




Did this post help solve your problem? If so, please mark it as a solution.

Josh Curcio

HubSpot support and inbound marketing for OEMs, contract manufacturers, and industrial suppliers.
HubSpot Platinum Partner & HubSpot Certified Trainer