Not a Good Font

SOLVE
pierrelevi
Member

Hello everyone, 

 

I've an issue with one of my fonts, the heading one.

I've a custom font, not a Google Font. I've followed this documentation to import it : https://knowledge.hubspot.com/cos-general/use-custom-fonts-on-blog-posts-or-pages

 

So I've on the top of my CSS one line : 

@font-face { font-family: 'Druk'; src: url('https://f.hubspotusercontent40.net/hubfs/7721299/Druk-Medium.otf') format('eot'), url('your_font_file.woff') format('woff'), url('your_font_file.ttf') format('truetype');}

And an other one below : 
{% set heading_font_family = "Druk, Sans-serif" %} /* Heading Font */
like this : 

Capture d’écran 2021-02-19 à 14.40.28.png

 

 


But it's still not working, I've the first screenshot on my chrome browser and the second is in every other browser (inclunding mine, inclunding in private nav)

The font I have on Chrome Desktop (Druk)The font I have on Chrome Desktop (Druk)The font I have on every other desktop :'(The font I have on every other desktop :'(

 

You know how can I manage to have the Druk font on every H1 ?

 

Thanks a lot, 

 

Pierre

0 Upvotes
1 Accepted solution

Accepted Solutions
piersg
Solution
Key Advisor

Hi @pierrelevi,

 

Your font format is wrong; EOT font format is only supported by IE. Change your format to opentype (which is what OTF stands for)

@font-face {
  font-family: 'Druk';
  src: url('https://f.hubspotusercontent40.net/hubfs/7721299/Druk-Medium.otf') format("opentype");
}

 

View solution in original post

3 Replies 3
DanielSanchez
Key Advisor

Hi @pierrelevi , can you send a published link or a preview of your page for us to analyze in production?

Big hug! 🙂

0 Upvotes
piersg
Solution
Key Advisor

Hi @pierrelevi,

 

Your font format is wrong; EOT font format is only supported by IE. Change your format to opentype (which is what OTF stands for)

@font-face {
  font-family: 'Druk';
  src: url('https://f.hubspotusercontent40.net/hubfs/7721299/Druk-Medium.otf') format("opentype");
}

 

View solution in original post

pierrelevi
Member

It worked perfectly !!! 

 

Thanks a lot, 

 

Pierre