Logo scroll don´t change in blog

Janette
Participant

Hi Good Morning 

 

I have an issue with my logo in the section BLOG when I did scroll the scrip doesn´t work as an others section of my web page (The logo is in white and is passed and when you scroll you must go to the color logo). I don´t know if I modifiy something in CSS that has affected this.

 I add the link of my blog page: https://www.inbest.cloud/comunidad and I add a screenshot about it:

 

Logo in BLOG

BLOG_LOGO_SCRIPT.PNG

 

Logo in other section of web page:HOMEPAGE_LOGO_SCRIPT.PNG

 

 

I remain to your comments.

 

Thanks and Regards

 

 

 

 

0 Upvotes
2 Replies 2
kaitlyn
Participant

It looks to me like you're just loading a white version of the logo in the floating navigation bar. I inspected the element in my browser, and it is loading fine, but it's just the wrong image. Take a look and see if you just need to swap out the image file in the floating nav module placed in the blog template.

Janette
Participant

Hi @kaitlyn

 

I was looking for your comment about but the logo-menu module but is the same in blog as in other section like in HomePage, "Nosotros", "Camino en la nube", etc....

This is the script in module logo:

 

<a href="https://www.inbest.cloud/" class="mainlogo"><img alt="inbest-logo-blanco" src='https://cdn2.hubspot.net/hub/491090/hubfs/iNBest.Cloud-TemplateAlthea/Imágenes/Logo%20iNBest.Cloud/R...>

<script>
$(function () {
$(window).scroll(function () {
if ($(this).scrollTop() > 100) {
$('.mainlogo img').attr('src','https://cdn2.hubspot.net/hubfs/491090/iNBest.Cloud/Imagenes/Logos/inbest-cloud_portal.png');
}
if ($(this).scrollTop() < 100) {
$('.mainlogo img').attr('src','https://cdn2.hubspot.net/hub/491090/hubfs/iNBest.Cloud-TemplateAlthea/Imágenes/Logo%20iNBest.Cloud/R...');
}
})
});

</script>

 

Ire main to your comments.

Regards

0 Upvotes