CMS Development

designfrance
Participant | Partenaire solutions Diamond
Participant | Partenaire solutions Diamond

Image display concerns

Résolue

Hello, I created a custom mod for a cta insert but my image does not appear in the pages of my articles.

I tried a lot of things but in vain.

This is my blog : https://app.hubspot.com/design-previewer/4144962/templates/37667533112

 

In addition, I would like to move the blue block that goes over the CTA insert to the background. I was able to do this on other item in the blof but here it doesn't work and I don't undestand why...

If someone coule help me that  would be great ! 

 

Thank you in advance

0 Votes
2 Solutions acceptées
Bryantworks
Solution
Conseiller clé | Partenaire solutions Diamond
Conseiller clé | Partenaire solutions Diamond

Image display concerns

Résolue

Hey @designfrance unfortunately that link is to the internal previewer tool.  Can you share a link that doesn't include the display options so we can take a look?

Chris Bryant | Your Dedicated HubSpot Expert

Voir la solution dans l'envoi d'origine

designfrance
Solution
Participant | Partenaire solutions Diamond
Participant | Partenaire solutions Diamond

Image display concerns

Résolue
0 Votes
2 Réponses
designfrance
Solution
Participant | Partenaire solutions Diamond
Participant | Partenaire solutions Diamond

Image display concerns

Résolue
0 Votes
Bryantworks
Solution
Conseiller clé | Partenaire solutions Diamond
Conseiller clé | Partenaire solutions Diamond

Image display concerns

Résolue

Hey @designfrance unfortunately that link is to the internal previewer tool.  Can you share a link that doesn't include the display options so we can take a look?

Chris Bryant | Your Dedicated HubSpot Expert