CMS Development

SBegum
Participant

Homepage Video Is not Autoplaying .

SOLVE

Hi Hubspot community,

 

My website www.frommpackaging,ca has a Homepage banner video. It used to autoplay before, not sure what has changed it doesnt now. If i go to inner pages and come back to homepage i see the video in autoplay . Would be grateful if someone can help

 

Thanks in advance,

Sajitha

0 Upvotes
2 Accepted solutions
webdew
Solution
Guide | Diamond Partner
Guide | Diamond Partner

Homepage Video Is not Autoplaying .

SOLVE

Hi @SBegum ,

Please add below mentioned code, your video will auto play on window load:

$( window ).load(function() {
('#bannerVideo').trigger('play');
});


Hope this helps!
If we were able to answer your query, kindly help the community by marking it as a solution.
Thanks and Regard.

View solution in original post

SBegum
Solution
Participant

Homepage Video Is not Autoplaying .

SOLVE

Thank you Kevin. I read the policy again and muted the video and it started playing . Many thanks.

View solution in original post

0 Upvotes
3 Replies 3
webdew
Solution
Guide | Diamond Partner
Guide | Diamond Partner

Homepage Video Is not Autoplaying .

SOLVE

Hi @SBegum ,

Please add below mentioned code, your video will auto play on window load:

$( window ).load(function() {
('#bannerVideo').trigger('play');
});


Hope this helps!
If we were able to answer your query, kindly help the community by marking it as a solution.
Thanks and Regard.

Kevin-C
Recognized Expert | Partner
Recognized Expert | Partner

Homepage Video Is not Autoplaying .

SOLVE

Hey @SBegum 

 

If you're testing in Chrome its worth knowing that Chrome has a few auto play policies. In you instance it seems that the policy taking effect is the "The user has interacted with the domain (click, tap, etc.).". This means that the user must click or interact with a page on the domain in some way before Chrome will allow auto play. If you load the homepage > click the logo, the video will play. This is probably why your subpages auto play.

 

Hope this gets you moving!

SBegum
Solution
Participant

Homepage Video Is not Autoplaying .

SOLVE

Thank you Kevin. I read the policy again and muted the video and it started playing . Many thanks.

0 Upvotes