Forced to reload the page at each change

pamelahubspot
Member

When we are inserting a new module in a CMS page, the HubL context does not seem to be send, or at least some of its properties (language, page title, etc.). We are forced to reload the page to make sure the context is properly inserted every time. It may not be the original source of the bug, but it may give you a starting point to reproduce and investigate it. Is there a solution to fix this? Is this a bug that will be taken in charge soon by the Hubspot developers? Thank you for your support, it's really appreciated! 

0 Upvotes
3 Replies 3
dennisedson
Community Manager

Hi @pamelahubspot !

Welcome to the Community!

Could you send some screenshots of what you are experiencing.  Or a gif possibly?

 

Thanks,

Dennis




Check out our Community Developer Blog
where we feature our Community driven developer podcast and how to content
0 Upvotes
pamelahubspot
Member

Here, you can see a short video that represents the exact bug:

https://absolunet.com/wp-content/uploads/2020/10/Hubspot-Refresh-bug.mov

 

Thanks! - Pamela

0 Upvotes
dennisedson
Community Manager

Ah!

Thank you for this video @pamelahubspot .

This really isn't a bug. The reason that it is not functioning is that hubl is processed server side. So when you update the title, it has sent the data to HubSpot, but there has not been a request sent back to render that on the page.  I can appreciate the desire to have this rendered immediately.  I would suggest submitting an idea for this here.  Add the link back here so we can add upvotes!

Thanks,

Dennis




Check out our Community Developer Blog
where we feature our Community driven developer podcast and how to content
0 Upvotes