Flickity in custom module - first image slider breaks

SonjaElena
Participant

Hi guys,

 

thanks for taking the time. I've created image sliders using Flickity in a custom module. My custom module lists all the products of this category automatically below each other - and uses Flickity image sliders to show the product pictures for each one. 

 

Now to my problem: The image sliders work - except for always the first image slider on the page. The arrows don't work on this slider - but the following image sliders are working fine. 

 

Example page: http://gramm-medical-6269990.hs-sites.com/actiomedic/erste-hilfe

 

As you can see, the image slider for the product  "Verbandkoffer SPECIAL Werkstatt" isn't working, while the rest below work just fine...

 

Does anyone have an idea what could be causing this / how i can fix this issue? Any help is greatly appreciated!

 

Thanks so much in advance! 🙂

0 Upvotes
2 Replies 2
dennisedson
Community Manager

Hey @SonjaElena !

Thanks for the detail!  @BootstrapC  just recommended flickity to someone else yesterday.  Maybe he can weigh in here!

Thanks,

Dennis




Check out our Community Developer Blog
where we feature our Community driven developer podcast and how to content
0 Upvotes
SonjaElena
Participant

@dennisedsonThanks!

@BootstrapCHave you encountered this kind of problem before? Unfortunately, I'm not that savvy with JS - so I'm pretty clueless here as to what might be causing this...

 

@Stephanie-OGI also saw a thread where you recommended Flickity so someone too - do have any experience with this kind of problem? Or ideas what might be causing it?
https://community.hubspot.com/t5/CMS-Development/Custom-image-slider/m-p/218183

 

Thank you, everyone!

Sonja