Designer Tool : Non adaptative background image issue

SOLVE
NHoyos
Member

Hi All, 

 

I have an issue on HubSpot and I can't fix it !

I've developed a landing page template with the Designer Tool. 

 

I put a "Background Image" in the first "Bloc Intro" > and I checked the buton "Automatically adjust" and "image's original size".

 

When I create a landing page based on this template, I have this issue : 

the picture isn't adaptative. A white band appears, depending on the monitor resolution. 

 

Ex: The white band is getting bigger and bigger when I reduce the window!The white band is getting bigger and bigger when I reduce the window!Normal sizeNormal sizeA white band appearsA white band appears

 

0 Upvotes
2 Accepted solutions

Accepted Solutions
dennisedson
Solution
Community Manager

Hi @NHoyos 

Are you still having this issue?

Could you add a link to a page that is having this issue?  Maybe add the code that you are using?

@jonchim could probably help out if you provide some additional details

Thanks,

Dennis


We are excited to announce that the Community will be launching a weekly newsletter on November 2, 2020!
Sign up today!

View solution in original post

0 Upvotes
NHoyos
Solution
Member

Hi, no I don't have this issue anymore, a dev fixed it. 

Thank you 🙂

View solution in original post

2 Replies 2
dennisedson
Solution
Community Manager

Hi @NHoyos 

Are you still having this issue?

Could you add a link to a page that is having this issue?  Maybe add the code that you are using?

@jonchim could probably help out if you provide some additional details

Thanks,

Dennis


We are excited to announce that the Community will be launching a weekly newsletter on November 2, 2020!
Sign up today!

View solution in original post

0 Upvotes
NHoyos
Solution
Member

Hi, no I don't have this issue anymore, a dev fixed it. 

Thank you 🙂

View solution in original post