Hola! ¡Tenemos nuestra Comunidad en Español!

Audio in my video in a landing page

resolver
Regular Contributor

Hi Good Morning

 

I have added a video in my landing page but it does not listen, how can I do so the video can be heard?

This the code thart I have in the video:

 

<video width="780px" height="auto" muted="”none”preload=" yes="" autoplay="autoplay" loop="loop"><source src="https://cdn2.hubspot.net/hubfs/491090/iNBest.Cloud-TemplateAlthea/Videos/INE/INE_Caso_de_%C3%A9xito_...>

 

and this is the link of my landing page: 

 

https://www.inbest.cloud/caso-de-exito-ine-en-la-nube-de-aws-0

 

I remain to your comments.

Regards

 

1 Soluciones aceptada

Soluciones aceptadas
Regular Advisor | Gold Partner | HubSpot Certified Trainer

@Janette - you should remove the "muted" attribute. I think the embed code you're looking for should be this.

<video width="780px" height="auto" preload="yes" autoplay="autoplay" loop="loop"><source src="https://cdn2.hubspot.net/hubfs/491090/iNBest.Cloud-TemplateAlthea/Videos/INE/INE_Caso_de_%C3%A9xito_1%20-%20converted.mp4?t=1535561220481"></video>

If this answer helped, please, mark as solved Emoticono muy feliz


tim@belch.io | forms.belch.io | Design your own Beautiful HubSpot Forms; No coding necessary.

 

Drop by and say Hi to me on slack.

Responder
0 Me gusta
4 Respuestas 4
Regular Advisor | Gold Partner | HubSpot Certified Trainer

@Janette - you should remove the "muted" attribute. I think the embed code you're looking for should be this.

<video width="780px" height="auto" preload="yes" autoplay="autoplay" loop="loop"><source src="https://cdn2.hubspot.net/hubfs/491090/iNBest.Cloud-TemplateAlthea/Videos/INE/INE_Caso_de_%C3%A9xito_1%20-%20converted.mp4?t=1535561220481"></video>

If this answer helped, please, mark as solved Emoticono muy feliz


tim@belch.io | forms.belch.io | Design your own Beautiful HubSpot Forms; No coding necessary.

 

Drop by and say Hi to me on slack.

Responder
0 Me gusta
Regular Contributor

Hi @tjoyce

 

I have added the code that you tell me. But it does not work the video it no longer place. 

I remain to your comments.

Regards.

Responder
0 Me gusta
Highlighted
Regular Contributor

@tjoyce I tell you that is correct the code as you gave me.

 

Thanks.

Esteemed Advisor

@Janette,

 

Your embed code has some quotation misuse. It look like @Janette's version has the quotations fixed. When you quotations get confused then so do your attributes and values so there is no telling what rules you actually applied to the video or how it was effected. Always gotta check the quotions.

 

Need help? Hire Us Here

- Jonathan Sumner