URL entered on Website Grader won't work

SOLVE
LisaDe77
Participant

I am new to a company and tried to type in their 4 URLs of their brand sites. Website Grader produces error results on all U.S. websites. What is the web admin doing/not doing to the sites that they won't appear for review/results?

Don't know what/where to fix. (The Europe site works) 

 

In June, Hubspot will be implemented on all sites.

 

Thanks in advance!

0 Upvotes
2 Accepted solutions

Accepted Solutions
Phil_Vallender
Solution
Most Valuable Member | Diamond Partner

Hi @LisaDe77

 

There are a few common reasons why grader might not work on your website. They are listed here: Why does Marketing Grader show an error when trying to grade my website?

 

If it's not any of these, feel free to PM me a domain and I'll take a look. 

 

Hope that helps.

Phil Vallender | Inbound marketing for B2B technology companies

View solution in original post

Solution
Anonymous
Not applicable
7 Replies 7
Phil_Vallender
Solution
Most Valuable Member | Diamond Partner

Hi @LisaDe77

 

There are a few common reasons why grader might not work on your website. They are listed here: Why does Marketing Grader show an error when trying to grade my website?

 

If it's not any of these, feel free to PM me a domain and I'll take a look. 

 

Hope that helps.

Phil Vallender | Inbound marketing for B2B technology companies

View solution in original post

Solution
Anonymous
Not applicable
LisaDe77
Participant

Thank you for the link on possible solutions to fix the error. I forwarded the link to the web admin. He is now working with the developer to find out more. I appreciate the quick response and hope for a quick fix. Lisa

LouisaBrown
Member

Hi,

 

I am having the same problem with 2 UK websites powered by Wordpress. I know one may be a little on the slow side but nothing too out of the ordinary.

 

I get this error message... "well that didn't go according to plan #sorry"

 

Is there a particular format the URL's need to be in?

 

Many thanks in advance for your help.

jordiblanco
Participant

It happened the same in our site https://www.infolab.es, suddenly just stopped. Website Grader shows the same error and it's not because any of the common reasons posted.

 

Can someone check what would be the reason?

 

Many thanks 🙂

0 Upvotes
NickFaulkner
Member

I have recently run into this issue and am trying to troubleshoot. Does anyone know if this article still exists? The links are redirecting me to https://knowledge.hubspot.com/cos-general/analyze-your-page-or-blog-post-performance-and-seo-optimiz...

 

0 Upvotes
manishie
Member

It has worked for my site for ages and suddenly just stopped.  I looked at the possible reasons in the linked post and none of those apply.  Is there anyone out there who could look at our site?  thanks!