My company URL is not correctly translated on the landing page

Happiness_is_ai
Participant

Hi,

I have created a beautiful landing page, (combined with an email) and all is looking and working perfectly... except one thing:

 At the end of the landing page, after CTA and all, I have short info about the company with a button with a link to the company webpage. The URL I entered in the Edit mode as www.company.se.

 

However, after publishing the landing page, visitors clicking on this button is coming to an empty page with message"

This page is unavailable.

If you believe this is a mistake, please contact the website owner"

 

When checking the link, it has been converted to 

https://company.hubspotpagebuilder.com/www.company.se

So, in a sense, hubspot has squeezed in same info as the landing page, almost.

 

Any help on this? 

0 Upvotes
5 Replies 5
Ben_M
Key Advisor

Seeing as how your link contains hubspotpagebuiler.com this is likely tied to a free account. Is there a specific template that you are trying that is causing this issue? Also are you entering the link with http(s):// before your URL?  If not, it could be treating it as a sub-page of your site.

Happiness_is_ai
Participant

Many thanks for input. Sadly, none of the suggested things above helped. However, instead of using www.company.se, i used a subpage instead which worked fine.

0 Upvotes
Heral
Member

when i published my companys website for the first time twe years ago with the help of hubspot i also faced some issue like you are facing here but you can seehere  the solution about this issue.

0 Upvotes
Happiness_is_ai
Participant

Many thanks for input. (I think your link might be wrong though)

 

0 Upvotes
ERoha
Member

If you are talking about landing page then i have some new ideas for you guys because i also tried this process on my site  landing page and it works you can do it by some customization like they mentioned on the link.

0 Upvotes