Blog, Website & Page Publishing

EParduhn
Participant

Link Disappears in Blog Post

Hello,

Every once in a while when I insert a link, the hyperlink disappears unless hovered over. Any tips on how to fix this? For example, in this image LinkedIn is directly next to Twitter, but only Twitter shows because my mouse is hovering. The links all can be clicked through. 

EParduhn_0-1641415572537.png

 

4 Replies 4
EParduhn
Participant

Link Disappears in Blog Post

Our site is not set up on Hubspot or WP, we have it on our own servers. Thanks for your help I really appreciate it!

DavidDennison
Key Advisor

Link Disappears in Blog Post

Looks like it might be a browser issue. The same page is showing up just fine for me. Do you have extra extensions installed that could be altering the color of the text?

 

screenshot-blog.bectran.com-2022.01.05-20_24_30.png

twitter
linkedin

David Dennison

Social Media, Content,

and SEO Marketing

7025565062
david@daviddennison.com
https://www.k2analytics.com
DavidDennison
Key Advisor

Link Disappears in Blog Post

Is your website set up on HubSpot CMS or WP? A lot of times this could be a theme option, or someone has added some additional CSS. If you provide the link to the website, I'd be able to take a deeper dive and let you know!

twitter
linkedin

David Dennison

Social Media, Content,

and SEO Marketing

7025565062
david@daviddennison.com
https://www.k2analytics.com
EParduhn
Participant

Link Disappears in Blog Post

Hello,

Here is the link to the site:

https://www.bectran.com/