Hubspot Form not working

PBPFX1
Member

Have created a hubspot form, have embedded shortcode in wordpress page using Elementor Shortcode.  The form displays under the footer which is not where I placed it on the page and secondly, on doing a test submission of the form, the SUBMIT button does nothing.

 

Tracking code is installed and I have attempted to wrap the form in a div class as suggested by some people in forums but still no joy.  

 

Any help?

0 Upvotes
5 Replies 5
jackcoldrick
Top Contributor

Hi @PBPFX1,

 

Would you be able to share the link to the page your form is on and I can take a look. Feel free to direct message me if you'd rather not post the link publicly!

 

Regards,

Jack

Jack Coldrick
Solutions Engineer @ HubSpot
Add me on LinkedIn
0 Upvotes
PBPFX1
Member

Hi - where would i DM you?

0 Upvotes
jackcoldrick
Top Contributor

If you click on the mail icon in the top navigation bar, then click on "New message" it will open up a form to send a private message. Just make sure to enter my username "Jackcoldrick".

Jack Coldrick
Solutions Engineer @ HubSpot
Add me on LinkedIn
0 Upvotes
PBPFX1
Member

Thanks, will do that shortly.  I was troubleshooting a couple of things with a colleague on livechat and have identified a couple of issues on this so just going to give those a try and test again.... will direct message you if the problem persists. Thanks

lucasacchinet
Member

Hi Jack,

How do You've solved ?

I ask it because  I'm stuck into the same trouble.

I've an hubspot form embedded on two test pages:
- 1 st via shortcode
- 2 nd via block hupspot

The form is always displayed after the footer.

 

BUT if I embed the code into an html custom block and then I add :

target:".content"

All works fine.

 

Where I made my error ?

 

Wordpress 5.4.1

Theme The7.io 8.8.1
Thank You for You help!

Luca

0 Upvotes