First tag appears above title on blog

Paytec5067
Member

I've created a blog, hero image, title and content. For some reason when I preview the blog the word "EFORM" was appearing above the title of the blog. Trying to discover why, I discovered it was the first tag I created in settings. Removing this tag results in the 2nd tag (now 1st) being rendered above the title in preview. Only by removing all tags does the title of the blog render in isolation.

 

I need tags but I don't like the distracting aesthetic of one tag being rendered in capitals above the blog title. Is there a fix or workaround?

0 Upvotes
4 Replies 4
MatthewShepherd
HubSpot Employee

Hi @Paytec5067 

This sounds like a coding error with your blog template. Can you share your blog URL and your blog template code (listing or post template, depending on which one is affected?)


Matthew Shepherd

Senior Inbound Consultant

Professional Services | HubSpot

He/Him

linkedin.com/in/matthewshepherd/
https://www.hubspot.com/services/professional
0 Upvotes
Paytec5067
Member

I'm trying to send you a link but we're having difficulties here too. We've two types of blog but only 5 of our 10 blogs are displaying. As soon as I can get it published I'll share a link. What do you mean by template code? HTML?

0 Upvotes
MatthewShepherd
HubSpot Employee

Yes, HTML code for your template. This link will show you how to find this: https://knowledge.hubspot.com/articles/kcs_article/cos-blog/how-can-i-edit-my-blog-template


Matthew Shepherd

Senior Inbound Consultant

Professional Services | HubSpot

He/Him

linkedin.com/in/matthewshepherd/
https://www.hubspot.com/services/professional
0 Upvotes
MatthewShepherd
HubSpot Employee

Hi @Paytec5067 

Did you find a solution to this issue?


Matthew Shepherd

Senior Inbound Consultant

Professional Services | HubSpot

He/Him

linkedin.com/in/matthewshepherd/
https://www.hubspot.com/services/professional
0 Upvotes