Design Tools Blog Template and live Blog not updating.

Highlighted
Occasional Contributor

Hello, I was wondering if someone would be able to help me.

 

I've tried changing the colour of a header in a footer on my blog template and the colour is showing as changed in the design template, but no matter how many times I refresh, close my browser - the text on the blog remains the same colour.

 

Screen Shot 2019-06-17 at 11.19.55.pngShowing me the colour has changed in Design Tools previewScreen Shot 2019-06-17 at 11.20.23.pngBut the colour hasn't changed within the blog template.

 

If anyone could help, I'd really appreciate it.

 

All the best,

Kayleigh

Reply
0 Upvotes
2 Replies 2
Esteemed Advisor | Gold Partner | HubSpot Certified Trainer

Hi @JCMO_Kayleigh,

 

I'd be happy to troubleshoot this for you. Is there a live URL of the page so that I can inspect the CSS references and what is actually displaying? That would be the first step. You can direct message it to me.

 

Thanks!

 

Josh 




Did this post help solve your problem? If so, please mark it as a solution.

Josh Curcio

We help tier 1 & 2 manufacturers generate leads!
HubSpot Gold Partner & HubSpot Certified Trainer

Reply
0 Upvotes
Occasional Contributor

Hi Josh,

 

Thank you so much for reaching out - I've continued to have a look at it and it seems to have caught up with itself now but I've no idea what was happening.

 

This was the blog post page where the issue was occurring but it seems to be working now.

 

All the best,

 

Kayleigh

Reply
0 Upvotes