Blog, Website & Page Publishing

JAlcalde
Member

Blog content works, but listing page give 404 error :(

SOLVE

Hello team, 

 

 

Problem: 

- My blog starting giving a 404 error ONLY on the blog listing page.

- The content pages work fine, as you'll see in the evidence below

 

Context:

- I have only 1 blog on my account

- Don't mind sharing the real URLs here due being a test

 

Evidence:

- Blog posts don't give an error: https://blog.coolebra.com/blog/optimización-de-la-conversión-en-ecommerce-estrategias-efectivas 

 

- Main blog listing page with 404 error: 

https://blog.coolebra.com/blog

 

- Main blog listing page "preview" without error:

https://blog.coolebra.com/blog?hs_preview=MRDFScSa-167060702311 

 

 

Conclusion: 

I have no idea what is happening... help please?

 

 

Thanks in advance!!!

 

1 Accepted solution
Jnix284
Solution
Hall of Famer | Elite Partner
Hall of Famer | Elite Partner

Blog content works, but listing page give 404 error :(

SOLVE

@JAlcalde this is a tough one - I've seen a few website home pages start going offline and returning 404 errors, but this is the first blog I've come across. I have an open ticket with HubSpot Support, but it's their global week of rest so I haven't heard back yet.

 

If you have a paid account, I recommend submitting a ticket directly - you can even refer to my ticket #15668088 (not sure if that will help, but I added a link to this post in my ticket).

 

For website pages, the error is resolved after unpublishing the page and republishing it. I'm not sure that's so easy to do for the blog listing page, I don't remember if it gives you an unpublish option. It might be worth changing the /blog in your blog settings to something else like /blog-new and then change it back if it works. Basically we need to trigger the server to reset the cache so it can find your live page again.


If my reply answered your question please mark it as a solution to make it easier for others to find.



Jennifer Nixon - Delivery Lead at Aptitude 8

connect with Jen on Linkedin

View solution in original post

0 Upvotes
5 Replies 5
Humashankar
Guide

Blog content works, but listing page give 404 error :(

SOLVE

Hi @JAlcalde 

 

Try to clear cache and give a try.

 

Hope this helps - Happy to help further!!
Thank you very much and have a great one!
Warm regards

Humashankar VJ
HubSpot Community Champion and enthusiast | Engineering Manager
0 Upvotes
Jnix284
Hall of Famer | Elite Partner
Hall of Famer | Elite Partner

Blog content works, but listing page give 404 error :(

SOLVE

@Humashankar if you use AI to help with your replies, you have to indicate that in your post and also verify the information you're providing is correct.

 

There is no such setting to clear the cache as you mention here:

 

Marketing > Website > Settings > Advanced > Clear Caches

 

This is misleading and not helpful to new users in the community.

 

Additionally, you're directing the user to check landing page settings when the issue is related to the blog.

 

Please be mindful of others in the community and use caution with AI, it might be helpful to review the community policy on AI usage to avoid this in the future.


If my reply answered your question please mark it as a solution to make it easier for others to find.



Jennifer Nixon - Delivery Lead at Aptitude 8

connect with Jen on Linkedin

0 Upvotes
Jnix284
Solution
Hall of Famer | Elite Partner
Hall of Famer | Elite Partner

Blog content works, but listing page give 404 error :(

SOLVE

@JAlcalde this is a tough one - I've seen a few website home pages start going offline and returning 404 errors, but this is the first blog I've come across. I have an open ticket with HubSpot Support, but it's their global week of rest so I haven't heard back yet.

 

If you have a paid account, I recommend submitting a ticket directly - you can even refer to my ticket #15668088 (not sure if that will help, but I added a link to this post in my ticket).

 

For website pages, the error is resolved after unpublishing the page and republishing it. I'm not sure that's so easy to do for the blog listing page, I don't remember if it gives you an unpublish option. It might be worth changing the /blog in your blog settings to something else like /blog-new and then change it back if it works. Basically we need to trigger the server to reset the cache so it can find your live page again.


If my reply answered your question please mark it as a solution to make it easier for others to find.



Jennifer Nixon - Delivery Lead at Aptitude 8

connect with Jen on Linkedin

0 Upvotes
JAlcalde
Member

Blog content works, but listing page give 404 error :(

SOLVE

Thank you for the help.

 

It was actually what you mentioned!!

0 Upvotes
Jnix284
Hall of Famer | Elite Partner
Hall of Famer | Elite Partner

Blog content works, but listing page give 404 error :(

SOLVE

you're welcome @JAlcalde I'm glad you were able to get it fixed!


If my reply answered your question please mark it as a solution to make it easier for others to find.



Jennifer Nixon - Delivery Lead at Aptitude 8

connect with Jen on Linkedin

0 Upvotes