Response deserialization error on CRM Extension

Berater

Been fiddling with this for hours with no luck.

I’m running the php code from my test server. The resulting JSON looks like it’s supposed to work, but I’m not sure what I’m doing wrong.

(Full Disclosure, I’m not a trained developer, just a marketing director with some coding experience and hacking work ethic.)

Responder
0 Avaliação positiva
6 Respostas 6
Highlighted
Community-Manager

Hi @Jeremy_Ledford

Do you have an example of the JSON you’re returning?

Responder
0 Avaliação positiva
Highlighted
Berater
Responder
0 Avaliação positiva
Highlighted
Spezialist

@Jeremy_Ledford – I have run into this issue and it had to do with the NULL values. If you have an Object Type defined, I believe it requires you to provide either a valid value, no value at all (ie - don’t pass “trackingNumber”: null, just omit “trackingNumber” entirely) or pass an empty string (if the field expects a string).

I could be wrong on this, but that’s what I seem to remember happening.

What language are you using?

Responder
0 Avaliação positiva
Highlighted
Berater

I will give that a shot and see if it works, thanks!

Responder
0 Avaliação positiva
Highlighted
Berater

That did the trick. Thanks Cre!

Responder
0 Avaliação positiva
Highlighted
Spezialist

good to hear.

the crm extensions api is still pretty fresh off the press. so there are some quirks to it.

however, my experience with the folks at hubspot is that they are always improving the product, thus problems like this tend to go away in time.

Responder
0 Avaliação positiva