Problems with New Contact zapier trigger

SOLVE
SGowens
Member

Screen Shot 2021-05-07 at 15.31.48.pngHaving a problem with the new contact Zapier trigger.  It's not a setup issue, as I've tested it with two different Hubspot accounts.

 

I can connect the account no problem, however when I get to the set up trigger part of the zap, I get this notification

 

Properties to retrieve:

firstname, lastname, email, company, website, mobilephone, phone, fax, address, city, state, zip, salutation, country, jobtitle, hs_createdate, hs_email_domain, hs_object_id, lastmodifieddate, hs_persona, hs_language, lifecyclestage, createdate, numemployees, annualrevenue, industry

Learn more about object’s properties

Specify here a list of additional properties to retrieve

 

 

Tried everything to get some test data, but no information comes through.  Which is very 'unzapier' like.

 

Same issue on both.  I have a working zap but that is now marked 'legacy'.

 

Issue is at the hubspot side rather than Zapier.  So how can I get a 'new contact' or 'update existing contact' trigger to work.   

 

 

0 Upvotes
1 Accepted solution

Accepted Solutions
Bryantworks
Solution
Key Advisor

Thanks for the tag @dennisedson!

@SGowens, for Zapier are you using the "New Contact in HubSpot" ?  I've had some recent issues with this one as well, but my fix was to manually create a contact in the system then have it pull the test data.  I'm not sure how far back Zapier looks but this was able to solve it for me.

Chris Bryant | Your Dedicated HubSpot Expert

View solution in original post

4 Replies 4
dennisedson
Community Manager

@Kevin-C , I feel like you have some familiarity with this.  🤔

Thanks,

Dennis




Check out our Community Developer Blog
where we feature our Community driven developer podcast and how to content
0 Upvotes
SGowens
Member

Anyone else having this problem?   Feels like I'm stuck and need to change CRM? 

0 Upvotes
dennisedson
Community Manager

@Bryantworks can you lend a hand?

Thanks,

Dennis




Check out our Community Developer Blog
where we feature our Community driven developer podcast and how to content
0 Upvotes
Bryantworks
Solution
Key Advisor

Thanks for the tag @dennisedson!

@SGowens, for Zapier are you using the "New Contact in HubSpot" ?  I've had some recent issues with this one as well, but my fix was to manually create a contact in the system then have it pull the test data.  I'm not sure how far back Zapier looks but this was able to solve it for me.

Chris Bryant | Your Dedicated HubSpot Expert

View solution in original post