APIs & Integrations

JB79
Member

Items in field array not populating in hubspot, from gravity forms

I'm using gform_hubspot_submission_data to add data to the 'fields' array by name and value. It is showing in the json sent to hubspot (via the gfrom debug) but it is not populating my custom property called 'permalink' with the value. Is there settings within hubspot to recieve this data and populate? the 0-9 items in the array populate fine, they are added via the hubspot gravity forms add on. 

 

$submission_data['fields'][] = array(
'name' => 'permalink',
'value' => $permalink
);

 

JSON:

   [10] => Array
                (
                    [name] => permalink
                    [value] => https://phoenily.com/?post_type=listing&p=207
                )

  

0 Upvotes
1 Reply 1
Jaycee_Lewis
Community Manager
Community Manager

Items in field array not populating in hubspot, from gravity forms

Hey, @JB79 👋 Thanks for your question. I hope you made some progress with your project.

 

If not, have you tried:

  • adding logging within your function to ensure that the gform_hubspot_submission_data filter is being applied as expected? You should be able to log the final $submission_data array before it's sent
  • tried using Postman to manually send a test payload to the HubSpot API endpoint you're using? This can help isolate whether the issue lies within the data being sent or how the data is being sent

Best,

Jaycee

linkedin

Jaycee Lewis

Developer Community Manager

Community | HubSpot

0 Upvotes