APIs & Integrations

arickp1
Participant | Elite Partner
Participant | Elite Partner

Cannot update companies through API

SOLVE

I'm having a problem getting my integration to work for one of my customers. Updating companies through the API seems to have no effect. However, I am able to update contacts through the API just fine; updating the company records through the CRM UI works, too. The OAuth token has the "contacts" scope, and the token was generated by a Super Admin (we tried two different Super Admins and neither of them are able to update companies).

 

The customer's HUB ID is 8843909.

 

The API call we're trying is:

PUT https://api.hubapi.com/companies/v2/companies/5029244080

{"properties:":[ {"name": "name", "value": "Eric testing 123"}]}
0 Upvotes
1 Accepted solution
arickp1
Solution
Participant | Elite Partner
Participant | Elite Partner

Cannot update companies through API

SOLVE

Hi @dennisedson ,

This only happens in HUB ID 8843909. It is as if the Super Admin user doesn't have permission to update companies. But I just did a test again now and it seemed to take this time! I don't know if you fixed something but I seem to be OK for now.

 

View solution in original post

3 Replies 3
dennisedson
Community Manager
Community Manager

Cannot update companies through API

SOLVE
Let's just assume I fixed something 😜
I need all the validation I can get!
Thanks,

Dennis




HubSpot Community Developer ShowMake sure to subscribe to our YouTube channel
where you can find the HubSpot Community Developer Show
0 Upvotes
dennisedson
Community Manager
Community Manager

Cannot update companies through API

SOLVE

hey @arickp1 

Is this issue unique to one portal or is there a theme here?

Do you get any error messaging?

Thanks,

Dennis




HubSpot Community Developer ShowMake sure to subscribe to our YouTube channel
where you can find the HubSpot Community Developer Show
arickp1
Solution
Participant | Elite Partner
Participant | Elite Partner

Cannot update companies through API

SOLVE

Hi @dennisedson ,

This only happens in HUB ID 8843909. It is as if the Super Admin user doesn't have permission to update companies. But I just did a test again now and it seemed to take this time! I don't know if you fixed something but I seem to be OK for now.